Kovačević opleo po gradonačelniku Banjaluke “Vozni park porodice Stanivuković je preko 1,5 miliona KM”

0

BANJALUKA – Tokom televizijskog duela u emisiji Drugi ugao na RTRS portparol SNSD Radovan Kovačević i gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković nisu štedili riječi.

Kovačević je u jednom trenutku pokazao fotografije skupocjenog automobila porodice Stanivuković, dok je, tvrdi Kovačević, Stanivukovićev otac prijavljen na prosječnu platu.

– Ovo je jedan od automobila koje voze članovi porodice gospodina Stanivukovića. Samo ovaj automobil košta 450.000 KM. Kažu da je samo vozni park porodice Stanivuković preko 1,5 miliona maraka. Dakle, više od fudbalera Edena Azara. I sve to sa prosječnom platom, evo oni su izgleda najbolji dokaz kako se živi sa prosječnom platom – rekao je Kovačević.

Stanivuković mu je na te riječi odgovorio da automobili nisu ukradeni i da nema šta da krije.

– Pogledajte me, lagano. Mi kada pobjedimo MUP će imati pune ruke posla, ja nemam ta ovlaštenja. Da Vas pitam, je li moj otac to ukrao? Je li ukraden taj auto? Mi da krijemo auta ja bih se vozio u konjskim kolima. Koliko košta auto kojim idem na posao, oko 120-130 hiljada, i što je to važna činjenica? Ja imam problem kada nečije porodice do lakata stave svoje ruke u budžet – rekao je Stanivuković.

Dodao je da Banjaluka ima funkcionalnog gradonačelnika i Gradsku upravu, a disfunkcionalnu skupštinsku većinu. Kovačević je naglasio da u Banjaluci od kako je Stanivuković na vlasti, ništa ne funkcioniše i da je Banjaluka potpuno stala.

– U Banjaluci nije urađeno ništa. Sve je stalo. To ne vidim samo ja, to vidi svaki čovjek koji dođe ovdje. Neke stvari koje je gospodin Stanivuković realizovao, kao što je priča oko besplatnih udžbenika, mi to podržavamo na svaki način. Odbornički klub SNSD je to podržao i podržaćemo svaku dobru stvar koja je dobra u Banjaluci. Vlada RS je prva koja je pokrenula taj proces besplatnih udžbenika- rekao je Kovačević.

Dodao je da nažalost Stanivuković nema tu vrstu odgovornosti da prihvati prijedlog skupštinske većine ako je dobar.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo unesite vaše ime