Petar Grašo i Ana Bekuta za Novu godinu u Banjaluci

0

BANJALUKA – Regionalne zvijezde, Petar Grašo i Ana Bekuta nastupiće u Banjaluci povodom obilježavanja Nove godine, saopšteno je Gradske uprave.

Naveli su da su dva velika koncerta, koja će biti održana u centru grada, poklon građanima Banjaluke, ali i svim turistima koji rado borave u gradu, posebno u toku novogodišnjih praznika.

-Tako su u planu dvije koncertne večeri, koje se održavaju na dan proslave Nove godine, 31.12.2021. te prvog dana Nove godine 01.01.2022. godine, a koje će zasigurno u Banjaluku privući veliki broj turista iz zemalja okruženja, kao što je to i bio slučaj u prethodnim godinama- kazali su u Gradskoj upravi.

Naveli su da je namjera Grada Banjaluke kao organizatora da ponudi što bolji, atraktivniji i kvalitetniji program koji bi samim tim i doprinio većoj posjeti iz inostranstva.

-Upravo zbog toga je odlučeno da jedne večeri bude upriličen cjelovečernji koncert zabavne muzike, a druge večeri program narodne muzike. Takođe, pored navedenih izvođača, u dijelu muzičkog programa, učestvovaće i umjetnici i izvođači iz Banjaluke. Na taj način bi se podržala i promovisala i domaća muzička scena- rekli su u Gradskoj upravi.

Dodali su da Grad Banjaluka, u koordinaciji sa „Dom zdravlja“ aktivno prati i učestvuje u procjenjivanju stanja u vezi sa epidemiološkom situacijom u čitavom gradu.

Podsjećaju da Grad, zbog ograničenih finansijskih sredstava i dalje traga za donatorima, koji bi pomogli da ovaj događaj bude na zavidnom, regionalnom nivou.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo unesite vaše ime