REGIONALNE MUZIČKE ZVIJEZDE OTVARAJU SKI-SEZONU NA JAHORINI

0

JAHORINA – Skijaška sezona na Jahorini zvanično će biti otvorena sutra, a turisti će i ove godine imati priliku da uživaju u muzičkom spektaklu poznatih regionalnih muzičara, najavljeno je iz Olimpijskog centra “Jahorina”.

Na otvaranju sezone, do nedjelje, 5. decembra, pjevaće Haris DŽinović, Saša Matić, Milica Todorović i Toni Cetinski.

Na platou Poljice, u specijalno pripremljeno koncertnom šatoru, sa obezbijeđenim grijanjem i klimatizacijom sutra od 20.00 časova posjetioce će zabavljati Toni Cetinski, a iste večeri, u Olimpijskom baru biće održan “Vip parti”, na kojem će nastupiti Milica Todorović.

U subotu, 4. decembra, nastupiće Haris DŽinović, dok je za nedjelju predviđen nastup Saše Matića.

Iz Olimpijskog centra naveli su da je ulaznice, koje su već u prodaji, za sve nastupe moguće kupiti putem veb-platforme “Kupi kartu” /kupikartu.ba/.

Direktor Olimpijskog centra “Jahorina” Dejan LJevnaić istakao je da je turistička ponuda za otvaranje nove skijaške sezone proširena trodonevnim gastro-festivalom “Ćevap fest”, koji će na platou Poljice okupiti najbolje ćevabdžije iz Sarajeva, Banjaluke i Travnika.

“Ako je suditi po interesovanju turista, cijenimo da ćemo i ove godine biti regionalni turistički hit i da će smještajni kapaciteti biti popunjeni do posljednjeg mjesta, baš kao što je to bio slučaj i protekle sezone”, poručio je LJevnaić.

Svi koji se odluče za odlazak na Jahorinu tokom otvaranja sezone, biće u prilici da iskoriste i specijalnu pogodnost po neponovljivim uslovima jer će cijena trodnevnog ski-pasa u ovom periodu iznositi 65 KM.

U novu skijašku sezonu Olimpijski centar “Jahorina” ulazi sa pet novih žičara i povećanim kapacitetom od 9.500 skijaša na čas.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo unesite vaše ime