ILIĆ: PERFORMANS STANIVUKOVIĆA IAKO JE USAGLAŠENO DA SE SJEDNICA ZAKAŽE ZA NAREDNU SEDMICU

0

BANJALUKA, 4. MAJA /SRNA/ – Predsjednik Skupštine grada Banjaluka Mladen Ilić izjavio je Srni da je sa gradonačelnikom i predstavnicima svih političkih partija usaglašeno da se nastavak sjednice gradskog parlamenta zakaže za narednu sedmicu, jer mnogi obornici nisu bili u mogućnosti da danas budu na zasjedanju, ali se opet ponovio performans u skupštinskoj sali.

Uprkos tom dogovoru i nakon što je sinoć otkazana sjednica, gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković i neki odbornici jutros su došli u skupštinsku salu.

Ilić je objasnio da je u proteklih nekoliko dana veliki broj odbornika obavijestio Stručnu službu da neće biti u mogućnosti da prisustvuju zakazanom nastavku 13. sjednice Skupštine Grada.

Zbog toga je, objasnio je, sa gradonačelnikom i predstavnicima svih političkih partija usaglašeno da se nastavak zakaže za narednu sedmicu.

“Budući da nismo bili u mogućnosti da obezbijedimo kvorum za rad i na taj način održimo sjednicu, juče sam obavijestio gradonačelnika i predstavnike svih političkih partija o navedenom, te smo se usaglasili da nastavak sjednice zakažemo za sljedeću sedmicu”, naveo je Ilić.

On je dodao da je o ovom dogovoru Stručna služba Skupštine grada obavijestila predstavnike svih političkih partija u gradskom parlamentu, što se, kako je rekao, “može vidjeti i na jutrošnjem performansu koji je po ko zna koji put održan u skupštinskoj sali”.

Stanivuković je rekao novinarima kako je sjednica otkazana “bez ikakvog obrazloženja i da se sve to ponavlja od početka mandata”.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo unesite vaše ime