DEMOS u Trebinju i Hercegovini okuplja sve više pristalica

0

TREBINJE – Ministar trgovine i turizma Republike Srpske Suzana Gašić boravila je danas u radnoj posjeti Trebinju, u sklopu koje je otvorila Međunarodnu naučnu konferenciju “Turizam u savremenom evropskom i evroazijskom prostoru – stanje, problemi, izazovi i perspektive“.

Boravak u Trebinju ministar Suzana Gašić iskoristila je, da u svojstvu člana Predsjedništva stranke, posjeti Gradski odbor Demokratskog saveza – DEMOS Trebinje, gdje je razgovarala sa predsjednikom Regionalnog odbora Slobodanom Šarabom, predsjednikom Gradskog odbora Srđanom Savićem i članom predsjedništva Gradskog odbora Aleksandrom Кoprivicom.

Na sastanku je zaključeno da DEMOS u Trebinju i Hercegovini okuplja sve veći broj pristalica, prije svega mladih i obrazovanih ljudi i da dobar izborni rezultat neće izostati.

Gašićeva je istakla i da je turizam u proteklom periodu, pored svih poteškoća s kojima se susretao tokom pandemije, postao okosnica razvoja Trebinja, koje je jedna od najposjećenijih turističkih destinacija u Srpskoj.

Uz već postignute rezultate, postoje perspektiva i potencijal za dalje unapređenje i razvoj ove privredne grane, a podrška Ministarstva trgovine i turizma i Vlade Republike Srpske neće izostati u svim razvojnim projektima i aktivnostima u narednom periodu.

U nastavku posjete Hercegovini, ministar Suzana Gašić razgovarala je o trenutnim aktivnostima i planovima sa predstavnicima Opštinskog odbora Demokratskog saveza – DEMOS Čajniče, te posjetila Opštinski odbor stranke u Bileći.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo unesite vaše ime