Čubrilović nosilac liste za Narodnu skupštinu u IJ tri, Stanarević u IJ jedan za Parlament BiH

0

BANJALUKA – Nosilac liste DEMOS-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici tri je Nedeljko Čubrilović, predsjednik DEMOS-a i predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske u dva mandata.

Na listi DEMOS-a u Izbornoj jedinici tri za Narodnu skupštinu Republike Srpske nalazi se još 16 kandidata, od kojih većina obavlja značajne stranačke i javne funkcije u Republici Srpskoj.

Nosilac liste u Izbornoj jedinici jedan za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH je Slobodan Stanarević, predsjednik Gradskog odbora DEMOS Banja Luka, a na listi se nalazi i još sedam kandidata za poslaničke pozicije u Parlamentarnoj skupštini BiH.

Generalni sekretar DEMOS-a Boran Bosančić podsjetio je da se na listama DEMOS-a nalaze ukupno 103 kandidata za nivo Narodne skupštine Republike Srpske u devet izbornih jedinica i 24 kandidata za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH u tri izborne jedinice.

„DEMOS spremno ulazi u predstojeću predizbornu kampanju, te očekuje da će na predstojećim izborima na nivou Republike Srpske osvojiti 45.000 glasova ili šest mandata u Narodnoj skupštini Republike Srpske i jedan mandat u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH“, istakao je Bosančić.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo unesite vaše ime