OTVORENA LJETNA TURISTIČKA SEZONA, NAJUSPJEŠNIJI VIKEND NA JAHORINI

0

PALE – Trodnevni festival “Jahorina hot” kojim je otvorena ljetna turistička sezona na olimpijskoj ljepotici imao je 10.000 vožnji i posjeta, a završen je koncertom jedne od najpoznatijih srpskih pjevačica Svjetlane Cece Ražnatović.

Direktor Olmpijskog centra “Jahorina“ Dejan LJevnaić rekao je da je iza njih najuspješniji vikend ikada na planini, te da su imali 10.000 vožnji i posjeta od 1. do 3. jula kada je otvorena ljetna turistička sezona, što je odličan uspjeh.

“Samo u nedjelju, 3. jula imali smo promet tri puta veći u odnosu na prethodne ljetne sezone. Lijepo je vidjeti planinu punu tokom ljeta“, izjavio je
sinoć LJevnaić novinarima na Jahorini.

On je podsjetio da je u okviru festivala održan i “Porodični dan” gdje je više od hiljadu mališana došlo iz Istočnog Sarajeva uživalo u koncertu hora “Vrapčić” i “Čarolija”, pjevačicu Leontinu Vukomanović, uz predstave, radionice, kulturno-umjetnička društva sa Pala.

Prema njegovim riječima, ova ljetna sezona je najsadržajnija do sada jer je Olimpijski centar otvorio nove sadržaje i atrakcije poput nautik-džeta i baterflaja, karting, eks-rejser, tauer, lupster, kao i zatvorena gondola sa panoramskim pogledom iz koje se vidi drugačija slika planine.

LJevnaić je dodao da su brojni sadržaji u ponudi namijenjeni za svakoga, da su proširili Olimp bar na vrhu planine, napravili plažu koja gleda na jezero preko kojeg ide veliki zip-lajn, tu su pedaline na jezeru, lopte za šetnju, skaj-dajv, dječija igrališta…

On je naglasio da jedino Jahorina ima toliko atrakcija i pozvao ljude da dođu na planinu, pobjegnu od gradskih vrućina i uživaju na svježem vazduhu.

LJevnaić je istakao da će svi sadržaji raditi od 10.00 do 22.00 časa.

Ražnatovićeva je izrazila zadovoljstvo što je na Jahorini i da se uvijek rado odazove kada su organizatori spremni da organizuju njen koncert.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo unesite vaše ime