Stanivuković odustao od smjene Ninkovića

0
BANJALUKA – Danas sam još jednom dobio potvrdu predsjednika Skupštine Grada da će ove sedmice biti održana sjednica Kolegijuma za redovnu sjednicu Skupštine Grada, koja bi trebalo da se održi do kraja avgusta, rekao je gradonačelnik Draško Stanivuković.

Kako navode iz Gradske uprave, Stanivuković je naglasio da je stavio interese Grada iznad bilo čega drugoga, pa je dio aktivnosti vezanih za potpisivanje peticije za smjenu predsjednika Skupštine prolongiran i da je iskazana spremnost na vraćanje prostorija, kako bi se dobila prijeko potrebna dinamika u radu Skupštine Grada.

“Za nas je rad uvijek bio ispred svega, a u onim trenucima kada je on nedostajao, tada smo uvijek bili spremni na razne vidove borbe, kako bismo drugu stranu natjerali na rad i izvršavanje njihovih obaveza i dužnosti”, zaključio je gradonačelnik.

Ljubo Ninković, predsjednik Skupštine grada je istakao za „Nezavisne novine” da on ne može biti smijenjen na ovakav način.

“Organ koji me je izabrao, može me i smijeniti. Ovo je samo još jedna njegova ludost”, kazao je Ninković.

Dodaje da je razgovarao sa odbornicima te, čim bude više njih u Banjaluci, odnosno kada bude ispunjen kvorum, održaće se i sjednica.

“Ona će najvjerovatnoje biti održana u drugoj polovini avgusta. Što se tiče kolegijuma, on će biti održan, u narednim danima ove sedmice”, rekao je on i dodao da ne zna kada će mu biti vraćena kancelarija.

Podsjećamo, Stanivuković je ranije rekao da će od danas krenuti sa peticijom za smjenu Ljube Ninkovića, a bili su najavljeni i štandovi po mjesnim zajednicama na kojima bi građani mogli da potpišu peticiju.

(Izvor: BL portal)

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo unesite vaše ime